La 3a edició del Maragaland, un èxit!



El diumenge 2 de juny l'escola es va omplir de joia i emoció amb la celebració de la tercera edició del Maragaland. Des del matí, l'escola es va transformar en un vibrant escenari esportiu on 30 equips d’infants i adults es van enfrontar en partits de futbol i bàsquet.

Els crits d'alè i aplaudiments no van parar a cada jugada, destacant l'esperit d'alegria i diversió que caracteritza el Maragaland.


L'esdeveniment també va comptar amb diverses activitats recreatives com Escacs, Taller de Polseres, Taller de Pinta Bosses i Pintacares afegint un toc creatiu i colorit a la jornada i també va haver-hi estands de menjar, cosa que va permetre que totes les persones participants gaudissin d'una jornada completa d'entreteniment i convivència. La participació massiva i la joia compartida van fer de Maragaland un èxit rotund.


Al tancament del dia, es van lliurar medalles i “trofeus simbòlics” a totes les persones  participants, reconeixent no només qui va guanyar, sinó també l'esforç i l'esperit esportiu de totes i tots. L’organització agraeix les famílies per la participació entusiasta.


Maragaland 2024 va deixar una empremta inesborrable a tothom, consolidant-se com una de les tradicions més esperades i estimades de l’escola Joan Maragall.










La 3a edició del Maragaland, un èxit! La 3a edició del Maragaland, un èxit! Reviewed by eventlady on de juny 04, 2024 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.