Qui Som

Us donem la benvinguda a la web de l'AFA de l'escola Joan Maragall, de Sant Cugat del Vallès.

L’AFA és l’instrument que tenim les famílies per participar d’una forma activa i organitzada en la vida de l’escola de les nostres filles i fills. Aquesta associació està formada per totes les famílies de l’escola que en són sòcies.

Per poder tirar endavant les feines i els projectes l’AFA disposa d’una Junta i de les Comissions; la Junta es renova a l’inici de cada curs escolar a l'Assemblea General i està formada per un grup de famílies que participen amb l’única finalitat de contribuir, en la mesura que sigui possible, en la millora de la nostra escola. Les diferents Comissions estan formades per famílies que volen participar amb i per l'escola en un àmbit concret i hi pot participar tothom que pertanyi a l'AFA.

Les reunions de l'Assemblea es fan "On line" cada dos mesos. Mitjançant les persones delegades es fa arribar la convocatòria, a través de WhatsApp, a totes les famílies, informant del: dia, hora i enllaç per accedir-hi. Totes les membres de l'AFA poden assistir a les reunions de la Junta sempre que es vulgui, sense cap compromís, i sense haver de formar part de cap comissió. Fins i tot, les incorporacions a les comissions es poden realitzar durant el curs, no cal que es formalitzin el primer dia. Qualsevol família que tingui ganes de col·laborar serà benvinguda en qualsevol moment de l’any!  L’Assemblea General és el darrer acte que realitza la Junta, abans de ser dissolta. La nova Junta es nomena durant aquesta mateixa assemblea.


Com a representants de famílies a l'escola, posem aquesta web a la vostra disposició.
La farem servir per:
1. Informar-vos de les activitats i fites assolides per l'AFA
2. Rebrem les vostres preguntes i consultes i intentarem donar-hi resposta.

Salutacions, i no dubteu a escriure'ns des d'ara mateix: estem on-line :-)
El nostre e-mail és afamaragallsc@gmail.com 
Qui Som Qui Som Reviewed by Pau Ricart on de febrer 27, 2020 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.