Tant si perd com si guanya


La connexió entre el bàsquet escolar i la promoció del 23-24 al Maragall ha estat immillorable. Es tracta d'una classe amb bolet (A-B i C) i això sempre ha garantit un volum d'infants considerable en qualsevol de les activitats proposades. Ara bé, l'afició pel bàsquet ha estat desmesurada, fins i tot per aquest grup ja desmesurat de partida.


Fa quatre anys, que més d'una vintena de nens i nenes es dediquen incansables a millorar les seves habilitats en defensa i en atac i, sobretot, a entendre les dinàmiques de companyerisme tan importants en un esport d'equip. Organitzats també en grups diversos, cada individu ha pogut superar-se. 


Per aquesta aventura de creixement inigualable volem agrair la feina increïble de tots i cada un dels entrenadors/es. Sobretot als dos coordinadors de la secció els darrers anys: el Rafa Garcia i l'Adrià Cabanillas. Des del repte constant i la psicologia han aconseguit mantenir l'equilibri entre tensió i diversió necessari perquè la gran majoria dels infants hagi resistit la tendència d'abandonar l'esport escolar per federar-se a un club.


En la recta final d'aquest periple, el Maragall de sisè ha guanyat la lliga escolar i ha estat present al podi del 3 contra 3 com a número 1 i número 2. També ha estat vencedor a les finals comarcals i territorials de Barcelona. Aquest diumenge ha participat a les Finals Nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya i s'ha proclamat subcampió de Catalunya.. però això només és important en la mesura que ens ha permès intensificar la relació aquest mes de juny de comiat definitiu. 

Tanquem una etapa que recordarem sempre. Visca l'esport escolar!


“Sí senyor, Maragall és el millor... tant si perd com si guanya... Maragall és una canya!”



 

Tant si perd com si guanya Tant si perd com si guanya Reviewed by eventlady on de juny 17, 2024 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.