Reserva la vaixella reutilitzable de l'AFA


L'AFA disposa d'una vaixella reutilitzable, amb plats i gots de plàstic, que us animem a fer servir quan organitzeu activitats amb les famílies de l'escola (aniversaris, reunions i celebracions diverses) i així evitar generar residus innecessaris.

Per poder-ne disposar heu de seguir aquests passos:

1- Mireu al calendari si la vaixella està disponible (trobareu el calendari en aquesta mateixa pàgina, a sota d’aquesta informació)

2- Si està disponible, cliqueu el dia i l’hora que la voleu recollir i ompliu les dades que us demana per fer la reserva (Nom i cognoms, correu electrònic i telèfon)


3- Reserveu també tots els dies que la tindreu (només en una de les hores). Per exemple: Si recolliu la vaixella el divendres i la penseu tornar el dilluns, heu de fer una reserva per divendres, per dissabte i per diumenge.


4- Rebreu un correu de confirmació avisant que la reserva s’ha fet. 


5- Podeu escriure a sostenibilitatmaragallstcu@gmail.com si teniu qualsevol dubte.


La vaixella es recollirà a l'oficina de PAIDOS. Hem posat com a horari de reserva a les  9h per si la voleu recollir al matí, i de 16.15h per si la voleu recollir a la tarda, però l'horari és flexible (sempre dins l'horari de PAIDOS). Podeu indicar a comentaris quan us aniria bé recollir-la.

La vaixella s'ha de tornar neta el següent dia laborable després d'haver reservat (es pot rentar al rentavaixella). 

Si teniu qualsevol dubte podeu escriure a sostenibilitatmaragallstcu@gmail.com                                                 

Reserva la vaixella reutilitzable de l'AFA Reserva la vaixella reutilitzable de l'AFA Reviewed by Pau Ricart on de setembre 20, 2023 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.