El biblioniu del Maragall és ja una realitat

Ja fa anys que l’AFA del Joan Maragall treballa per millorar l’entorn de l’escola, procurant que sigui més amable i segur per als infants. El 2014 vam aconseguir que l’Ajuntament reformés l’espai que hi ha entre el Passeig de Sant Magí, el carrer Escoles i el carrer Mercè Rodoreda, donant lloc a la placeta Joana Raspall.

La Joana Raspall no només va ser poeta i escriptora, com diu la placa de la placeta: també va ser bibliotecària. Inspirats en aquesta faceta de la Joana Raspall, l’AFA de l’escola, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha impulsat la instal·lació d’un biblioniu.

l’AFA de l’escola, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha impulsat la instal·lació d’un biblioniu.

L’objectiu és facilitar que els llibres que ja hem llegit circulin i, d’aquesta manera, potenciar i fomentar tant la lectura com la cultura de l’intercanvi i reutilització d’objectes. Pensem que el biblioniu encara donarà més caliu a la placeta i us animem a utilitzar-lo.

El funcionament és molt senzill:

  • Qualsevol persona podrà agafar un dels llibres, còmics o revistes que es guardaran a dins i, si vol, endur-se’l a casa. Un cop llegit, té l’opció de quedar-se’l o tornar a deixar-lo al biblioniu perquè una altra persona en gaudeixi.

  • Només hi ha una condició: si agafes un llibre, còmic o revista, n’has de deixar un altre. Gaudiu de la lectura!


El biblioniu del Maragall és ja una realitat El biblioniu del Maragall és ja una realitat Reviewed by LadyRumble on de novembre 29, 2021 Rating: 5

2 comentaris:

  1. Benvolgudes,

    Moltes felicitats per la iniciativa.
    Aquest mati l'he descobert passant per davant.
    No sóc pare de l'escola. Sóc vei del barri. Ja ex pare de moltes, massa, coses.
    He obert la porteta, i he agafat 2 llibres, que m'han interessat.
    He anat a casa i he portat 6 llibres.
    Alguns de rabiosa actualitat educativa, altres d'àmbit més genreal i internacional, i una petita joia, que sense ser un llibre per nens, el poden treballar molt bé els nens de les escoles de Sant Cugat de cicle superior. I amb importants ressons a la vostreaescola.

    Una petita joia molt, ben editada, que espero agradi a molts pares i nens de l'escola, us sigui útil i que pugui corre molt. Que per això estan els llibres, perquè rulin....

    Amb el meu desig, i suport a la iniciativa, de la qual segur en seré un fidel ususari i seguidor...

    Una forta abraçada

    Joan

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, Joan!! Aquesta és la idea del biblioniu, obrir-se a tots els veïns i fomentar la lectura :-)

    ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.