Sant Cugat acull “Celebrem la Diversitat Familiar”, de la mà d’Escoles Coeducatives

El dissabte 15 de maig, Dia Internacional de les Famílies, la plaça de l’Om, acollirà “Celebrem la diversitat Familiar”, organitzada per Escoles Coeducatives, que visibilitza i reivindica la diversitat de famílies a través del treball cooperatiu i en xarxa de les escoles públiques.

📅 Data: Dissabte 15 de maig 2021
📍Lloc: Plaça de l'Om, Sant Cugat del Vallès
✨ Tota la programació detallada en aquest enllaç ✨


La jornada inclou la “1ª Mostra Interescolar de Dibuixos Famílies Diverses”, on es recullen els dibuixos realitzats pels infants dels 12 centres públics, previ treball fet a l’aula per l’equip de mestres o temps de migdia per Paidos, a partir de contes i recursos en clau de diversitat familiar aportats per la Coordinadora de Comissions de Gènere, Coeducació i Feminismes.

Es tracta d’un espai de jocs clàssics adaptats en clau de diversitat familiar, jocs específics i d'elaboració pròpia fets per l’entitat santcugatenca que organitza aquesta dinàmica, Familiaritats Diverses.  

A més, hi haurà l’espectacle de titelles “Vull una família” de la mà de Laberta Delpoblet i taller de garlandes “La meva família”, juntament amb la proposta “Entaula’t”. Es tracta d’un espai de jocs clàssics adaptats en clau de diversitat familiar, jocs específics i d'elaboració pròpia fets per l’entitat santcugatenca que organitza aquesta dinàmica, Familiaritats Diverses. Les i els joves podran participar en el testatge d'un nou joc de rol sobre diversitat familiar.

Celebrem la Diversitat Familiar”, en què col·labora l’Ajuntament, i les biblioteques municipals amb un racó bibliogràfic, és oberta a tota la ciutadania amb l’objectiu de visibilitzar la diversitat de famílies proporcionant referents adequats a les noves realitats que viuen els infants on conviuen famílies monoparentals, nuclears, adoptives, d'acollida, enllaçades o reconstituïdes, refugiades, LGBTIQ, mixtes o transculturals, o amb diversitat funcional, entre altres.

Sant Cugat acull “Celebrem la Diversitat Familiar”, de la mà d’Escoles Coeducatives Sant Cugat acull “Celebrem la Diversitat Familiar”, de la mà d’Escoles Coeducatives Reviewed by eventlady on d’abril 28, 2021 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.