L’escola Joan Maragall de Sant Cugat declara l’Emergència Climàtica

L’escola Joan Maragall ha declarat l’Emergència Climàtica, sent la primera escola de Sant Cugat en assumir aquest compromís amb el planeta i els infants, en el passat consell escolar de novembre.

“Per garantir un futur no només als nostres infants, sinó a tots els infants del món, fem una crida als centres educatius a afegir-se a la Declaració d’emergència climàtica per a formar part del canvi que el planeta necessita”, asseguren des de la comissió de sostenibilitat de l’AFA.

Amb l'objectiu d’animar a la resta d’escoles de Sant Cugat i d’arreu han fet públic el vídeo “L’escola és el futur”, en el que infants, mestres, famílies i equip directiu expliquen la Declaració d’Emergència Climàtica i algunes de les accions que estan portant a terme en sostenibilitat.

Aquí teniu el vídeo l’Éscola és el futur:

La comunitat escolar del Joan Maragall treballa per assegurar el futur dels infants, afegint la sostenibilitat a la cooperació i la inclusió com a valors del seu projecte educatiu.

Els centres educatius poden i han de ser grans protagonistes en el canvi de model i en la ruptura amb inèrcies de malbaratament. Els principals objectius globals de la carrera contra la crisi climàtica estan presents en la vida escolar, com ara renaturalitzar els espais, reduir els residus d’un sol ús, impulsar una mobilitat més sostenible, reduir el consum energètic o triar un model d’alimentació basada en aliments vegetals, locals i de temporada.

La premsa s'ha fet un ampli resò de la declaració, aquestes són algunes de les notícies publicades:

L'escola Joan Maragall declara l'emergència climàtica Cugat MediaJoan Maragall, la primera escola de Sant Cugat en declarar l'Emergència Climàtica Nació Digital Sant Cugat

L’escola Joan Maragall de Sant Cugat declara l’Emergència Climàtica L’escola Joan Maragall de Sant Cugat declara l’Emergència Climàtica Reviewed by eventlady on de febrer 19, 2021 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.