Els infants de l’escola envien missatges d’ànims a les persones ingressades de la COVID-19 a l’Hospital Taulí


Els infants de l’escola han fet 235 dibuixos, postals de Nadal i missatges d’ànims a les persones malaltes de la COVID -19 de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, amb la finalitat de posar una espurna de llum per pal·liar la solitud i l'aïllament dels afectats per aquesta malaltia. Tenint en compte la situació en la qual es troben molts malalts ingressats en aquestes dates de Nadal, es volia fer arribar l'escalfor i els somriures dels infants per acompanyar-los en el seu període de recuperació.

Aquests missatges els han fet arribar a l’hospital perquè siguin penjats a les instal·lacions i per fer-los arribar tant a malalts com equip mèdic i d’infermeria i a la resta de personal que treballa als hospitals.
Es tracta d’una iniciativa solidària engegada per l’AFA de l’escola, i que tant la direcció com les mestres l’han valorat positivament i treballat amb els infants a les classes durant les últimes setmanes del primer trimestre.

Us deixem una mostra de tots els dibuixos, i us desitgem bones festes i un feliç any nou ple de salut!























Els infants de l’escola envien missatges d’ànims a les persones ingressades de la COVID-19 a l’Hospital Taulí Els infants de l’escola envien missatges d’ànims a les persones ingressades de la COVID-19 a l’Hospital Taulí Reviewed by LadyRumble on de desembre 23, 2020 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.