Donem la benvinguda a les famílies de P3!

Aquesta setmana els infants de P3 i les seves famílies han marxat de l'escola molt contents i contentes perque han rebut de part de tot P4:

1️⃣ Un regal🎁* embolicat amb un paper preciós que han decorat els nostres fills/es amb l'ajut de les mestres. A dins hi ha una màscara relacionada amb el nom de la classe de P3, serps🐍 i Tabalets🐰, que també han fet els nostres nens/es a l'escola. A més també hi trobaran la samarreta de l'escola. Cada paquet estava personalitzat amb una etiqueta amb el nom del nen/a a qui anava dirigit.

2️⃣ A més un escrit on s'explica què han rebut i com tots/es nosaltres hem treballat de valent per a que tinguessin aquesta *BENVINGUDA*.

3️⃣ I finalment han rebut via delegades un vídeo on es recull tota la feina feta, cada moment, cada instant, per a què gaudeixin d'una bonica acollida per part de l'escola, infants de P4 i famílies, i AFA. Però sense oblidar que els protagonistes són els petits/es de P3.

Moltes gràcies a TOTES les persones que ho han fet possible!







Donem la benvinguda a les famílies de P3! Donem la benvinguda a les famílies de P3! Reviewed by LadyRumble on de novembre 25, 2020 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.