Rifa de la panera de Nadal


La panera està dipositada a la Xarcuteria Feliu Griful, Plaça San Pere, 13

COMISSIÓ DE LA RIFA DE LA PANERA DE NADAL 2017

Tornem a organitzar la RIFA DE LA PANERA DE NADAL 2017; els alqumnes de sisè curs vendran les butlletes a partir de finals de novembre. Esperem la vostra participació.

1. La panera estarà dipositada a la Xarcuteria Feliu Griful, Plaça San Pere, 13. El seu contingut és:

a. 150 € en productes de Nadal de la Xarcuteria Griful (veure imatge més avall).
b. 1 caixa de assortits nadalencs de EL Patriarca.
c. 1 Número grossa cap d’any.

2. El sorteig de la panera es farà a l’escola Joan Maragall el dia 18 de desembre. Hi haurà varies persones de testimoni, organitzadors, familiars de sisè curs i professors de l’escola. Es ficaran totes les paperetes en una urna o bossa tancada. Una mà innocent traurà una papereta/ triarem el nen-nena més petit del parvulari.

3. El número guanyador el publicarà el curs de sisè i a la Xarcuteria Feliu Griful. Es passarà a tots els cursos mitjançant delegats-delegades per via mail o whasapp i es penjaran cartells a l’escola. La panera es podrà recollir a Griful fins al dia 20 de desembre al matí. Imprescindible presentar el número guanyador.

4. En cas de que no aparegui el guanyador-a, el 20 de desembre a la tarda es tornarà a fer un sorteig i el procediment serà el mateix: treure un número i portar a la Xarcuteria Griful e informar a delegats; la panera es podrà recollir a Griful fins el mateix 22 a la tarda. Si tot i així no sortís guanyador i el premi quedés desert, la Panera s’entregarà a la Fundació Càritas Sant Cugat.

5. Per garantir la transparència del procés la comissió farà una foto del guanyador/a amb la panera i l’enviarà per mail a tots i totes les delegades.
Us agraïm la vostra col·laboració per fer possible aquesta iniciativa Nadalenca.

Rifa de la panera de Nadal Rifa de la panera de Nadal Reviewed by Pau Ricart on de novembre 27, 2017 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.