Nadal al Maragall. El Quinto, un regal

Ja hi tornem a ser. És Nadal i les famílies de 6è junt amb la col·laboració de l’escola organitzem el Quinto de Nadal, obert a tota la comunitat del centre, veïns i coneguts.



Ja és el segon any que s’organitza el Quinto a l’escola, i som una bona colla famílies de 6è que recollim el testimoni dels organitzadors de l’any passat. 

Hem treballat en equip, hem escoltat la veu de l’experiència de l’any passat i per assolir una bona qualitat de l’esdeveniment, hem comptat amb la col·laboració de dos dels lloros més veterans i animats de l’escena santcugatenca: en Quim Pla i l’Oriol Moliner. A tots dos el màxim agraïment possible.

Paneres i col·laboracions

Una de les tasques prèvies al quinto és trobar col·laboradors que ofereixen els obsequis que formen les paneres de regals de les diverses partides del quinto. Enguany han estat també molts establiments i negocis de Sant Cugat que han pogut col·laborar. A tots ells milions de gràcies.  

Hem comptat amb la participació de tots aquests començos: (Bunge, Condis, BIOSANARE, RINGANA, ZUM ZUM, Cal CRISTOBAL, ABACUS, LEGAMI, Estanc KRISPIN, GENERAL DE VEGUDES VALLDOREIX, XARCUTERIA GRÍFOLS, FLORISTERIA ROSA MARIA SEGURA, 4 CORS MERCAT PERE SANT, SANT CUGAT ESPORTS, SACUM, EL CUQUET, Cal CABALLU, TOT Sant Cugat, LLANES DEL MON, L'ORTIGA, Restaurant KYOTO, Bio-pompas, Bacardi, Re-read, Teashop, L´afonic (Karaoke), La Bodegueta, El Celler d'en Medir, Centre de bellesa EL SALÓ..

El Quinto en marxa de nou

Enguany, l’Oriol Moliner ha organitzat un taller al temps del migdia de lloros de quinto, per tal que els nens i nenes del Maragall puguin participar més activament a l’activitat. 

Així doncs, arriba el divendres 15/12 i comença l’espectacle. Taules, llums, so, paradeta de begudes i menjar, i el lloro a punt. Acció.!!!

Amb un aforament del hall del Maragall de 75 persones, omplim les diverses franges horàries entre les 5 i les 8 del vespre, per tal que tothom que vulgui pugui participar. El ple és absolut, èxit de l’activitat aconseguit.  

El nostre lloro oficial, en Quim Pla, es veu sorprès per un relleu inesperat de petits lloros del Maragall que prenen el micro i durant tota la tarda canten les partides amb gran afició. Es tanca el cercle total de l’activitat, en què l’empenta inicial de les famílies esperona a tothom a col·laborar i passar-s’ho d’allò més bé.

Crits d’alegria dels guanyadors i crits de “tongo, tongo” dels perdedors. Tot un clàssic. 

S’acaba l'última partida, recollim i anem directe cap a les festes de Nadal. 

Tot ha anat molt bé. 

Moltes gràcies a tothom per participar-hi i fins a l’any vinent !!!

Comissió Quinto 2023





Nadal al Maragall. El Quinto, un regal Nadal al Maragall. El Quinto, un regal Reviewed by eventlady on de març 03, 2024 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.