I si organitzem un Quinto?

I si organitzem un Quinto? Així, durant la primera reunió per organitzar les comissions amb les famílies de sisè, és com sorgeix la idea. Ha estat el primer Quinto que s’organitza a l’escola, la part folklòrica com a comissió ens ha atret i perquè no dir-ho la inconsciència del moment fa que entre 5-6 mares/pares tirem endavant la proposta.

Hem treballat en equip, hem escoltat la veu de persones expertes i ens hem deixat guiar tenint clar sempre l’objectiu, que hi pogués participar tothom i que fos un espai per compartir i fer Maragall!

Paneres i col·laboracions

23 paneres entregades de diferents productes d’alimentació begudes, decoració, moda, cosmètica, joguines i jocs, papereria… 

Hem comptat amb la participació de 19 comerços de la zona (Santiveri Gerd, Xarcutetia Griful, 4cors, A Granel, Xarcuteria Cristobal, Juguettos, Sant Cugat Bike, Sant Cugat Esports, Cuquet, Legami, Sacum, Rita Love, Floristeria Rosa M. Segura, Pony Toys, Abacus, Pastisseria Sabat, General de Begudes Valldoreix, Biotherma i ODperruqueries), de Paidos i 9 famílies de sisè aportant productes per les paneres. 

El Quinto en marxa

I ha arribat el dia, divendres 16/12 és el gran dia. L’aforament màxim ha estat de 75 persones jugant en franges d’una hora de 17h de la tarda a 21h de la nit.

Hem comptat amb la col·laboració de Quim Pla, com a lloro professional i pare de l’escola.

El bon ambient de les famílies que han vingut a jugar, la predisposició de l’escola (que ha estat sempre atenta a totes les nostres peticions) i el bon treball en equip han estat claus perquè aquest primer Quinto de l’escola hagi estat un èxit.

Moltes gràcies a tothom per participar-hi!

Comissió Quinto 2022








I si organitzem un Quinto? I si organitzem un Quinto? Reviewed by Pau Ricart on de desembre 18, 2022 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.