El Maragaland s’estrena amb èxit de participació

Maragaland



La primera edició del Maragaland ha estat una gran jornada d'èxit, tant des del punt de vista organitzatiu com de la participació dels infants i famílies. La jornada, celebrada el 15 de maig, va incloure un torneig esportiu, treballs manuals com fer polseres i pintar bosses, ping-pong, servei de bar i moltes ganes de festa d'escola, després de dos anys de pandèmia.

En el torneig van participar 104 infants, i 47 adults, entre familiars i monitoratge, que van formar 16 equips de futbol, 6 equips de bàsquet i 4 de vòlei. Els diners de la inscripció, juntament amb els de la venda de menjar i begudes, serviran per al viatge de l'alumnat de 6è, que no van poder celebrar la festa de final de curs l'any passat i, per tant, no van poder recaptar diners.

"La jornada va ser tot un èxit i les famílies van poder gaudir d'un dia d'esport, comunitat i amistat tot fent escola", conclouen l'equip organitzador.

Maragaland

Maragaland

Maragaland


El Maragaland s’estrena amb èxit de participació El Maragaland s’estrena amb èxit de participació Reviewed by eventlady on de maig 17, 2022 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.