Escoles Coeducatives organitza una xerrada sobre educació sexual a la infància

“La sexualitat travessa les nostres vides. Eines per treballar l'educació sexual a la infància des de l'àmbit familiar” és el títol de la xerrada que organitza Escoles Coeducatives, i que impartirà Sida Studi.




“Impulsar l’educació sexual des de la primera infància és un objectiu primordial per facilitar una vivència positiva de la sexualitat i aprenentatges sobre els cossos, les cures, el plaer o els límits”

Coincidint amb el 14 de febrer, Dia Europeu de la Salut Sexual, la coordinadora que aglutina les comissions coeducatives i feministes de les 12 escoles públiques del municipi, celebra una xerrada online per famílies que tenen infants a primària sobre sexualitat. David Paricio Salas, director de Sida Studi, entitat experta amb 35 anys de trajectòria, serà l’encarregat d’oferir eines a les famílies per treballar l’educació sexual a la infància.

“Impulsar l’educació sexual des de la primera infància és un objectiu primordial per facilitar una vivència positiva de la sexualitat i aprenentatges sobre els cossos, les cures, el plaer o els límits”, asseguren des de Sida Studi. El que es pretén amb la trobada és crear un espai per compartir claus educatives i reflexions per tractar l’acompanyament a les sexualitats d’infants.

La xerrada online serà el 14 de febrer a les 18h. Es podrà seguir via canal Zoom o via Youtube Formació Afes en Xarxa

Escoles Coeducatives organitza una xerrada sobre educació sexual a la infància Escoles Coeducatives organitza una xerrada sobre educació sexual a la infància Reviewed by eventlady on de febrer 08, 2022 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.