Més de 20 activitats per fomentar la lectura, de la mà de la Biblioteca de l’Escola

Sabíeu que durant aquest curs els infants poden gaudir de contes a l’hora del patí? I que a Cicle Superior van protagonitzar un “Escape Room” tematitzat en llibres? I que l’alumnat de 3r de Primària visiten les llibreries de Sant Cugat per conèixer l’ofici?

Aquestes són algunes de les moltes activitats que s’han treballat des de la Biblioteca de l’escola aquest curs, gràcies al fet que comptem amb una professional titulada al capdavant de la Biblioteca, des de fa 20 anys. Fins fa poc havia estat la María Arredondo i des d’enguany la Cristina Trenchs.

El projecte Biblioteca de l'escola Joan Maragall ha esdevingut un referent de biblioteca escolar al municipi, que compta, a més, amb un fons bibliogràfic de 7.000 documents

Al llarg d’aquests anys, el projecte ha esdevingut un referent de biblioteca escolar al municipi, que compta, a més, amb un fons bibliogràfic de 7.000 documents. Es tracta d’un projecte coordinat entre la bibliotecària, mestres i l’AFA, i que se subvenciona econòmicament a través de les aportacions que fem les famílies a la quota de l’AFA i de la quota de Menjador.

Us deixem aquí el programa d'activitats que es porten a terme des de la Biblioteca de l'escola:

“Per viatjar lluny, no hi ha millor nau que un llibre”
(Emily Dickinson)

Més de 20 activitats per fomentar la lectura, de la mà de la Biblioteca de l’Escola Més de 20 activitats per fomentar la lectura, de la mà de la Biblioteca de l’Escola Reviewed by eventlady on de maig 18, 2021 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.