Què es va parlar a l’Assemblea General de l’AFA?

L’AFA és l’instrument que tenim les famílies per participar d’una forma activa i organitzada en la vida de l’escola dels nostres fills/es. A més, l’AFA està formada per totes les famílies de l’escola que en són sòcies (en pagar les quotes).

El passat octubre va tenir lloc la trobada d’inici de curs, l’Assemblea General de l’AFA. En aquest enllaç teniu la presentació (en format PDF) de tot el que es va tractar.  

A continuació, t’expliquem, de manera resumida, els aspectes clau

  • Les comissions expliquen els projectes en els quals estan treballant. En la presentació trobareu tota la informació. Engresqueu-vos a col·laborar en alguna d’elles! #SomMaragall!!
  • Es presenta el projecte de curs: seguir acompanyant el procés de transició digital de l’escola, biblioteca, Vall Hebron, sortides i colònies, entre altres accions. 
  • Es renoven els càrrecs de la Junta de l’AFA.
  • Es fa un retorn de l’enquesta feta a les famílies després del confinament de la primavera passada. 

Recordeu que si teniu dubtes, suggeriments, propostes les podeu enviar via delegades o a l’email wampamaragall@gmail.com.


Què es va parlar a l’Assemblea General de l’AFA? Què es va parlar a l’Assemblea General de l’AFA? Reviewed by eventlady on de novembre 10, 2020 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.