Els llençolets de P3 es reutilitzaran, gràcies a l’AFA i a l’equip docent de l’escola

L’equip d’Educació Infantil de l’escola Joan Maragall ha posat en marxa un nou sistema en la utilització dels llençolets amb els quals fan la migdiada els infants de P3, proposat per la Comissió de Sostenibilitat de l’AFA.

Gràcies a l’aportació econòmica de l’AFA s’han comprat 50 llençolets i 50 distintius termoadhesius (no comercials ni sexistes). Així doncs, a diferència dels anys anteriors, el llençolet de la migdiada no serà comprat i decorat per les famílies, sinó que aquestes el rebran el primer dia de curs i el tornaran el darrer. La devolució dels 5 € de fiança es durà a terme sempre que es torni el llençol en bon estat.

Amb aquest nou sistema s’estalviaran 50 llençolets cada curs, que després de P3 només trobaven ús en cas de tenir un germà petit. Cal recordar que a l’Estat Espanyol s’incineren 900.000 tones de roba cada any. Qualsevol projecte en direcció a la reducció tindrà efectes positius.

Gràcies a les famílies per fer possible una escola més sostenible!


La Comissió de Sostenibilitat es va posar en marxa el gener passat, amb l'objectiu de convertir l'escola en un model en la lluita per reduir l'impacte en el medi ambient. Si vols participar i unir-te a aquest grup de treball, contacta amb l’AFA wampamaragall@gmail.com.

Els llençolets de P3 es reutilitzaran, gràcies a l’AFA i a l’equip docent de l’escola Els llençolets de P3 es reutilitzaran, gràcies a l’AFA i a l’equip docent de l’escola Reviewed by eventlady on de setembre 15, 2020 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.