L’AFA del Joan Maragall inicia un procés participatiu per transformar el pati de l’escola






Des de la Comissió de Pati de l'AFA hem iniciat un procés participatiu amb l’alumnat, equip docent i Paidos, per transformar el pati de l’escola.

Aquest projecte neix de l'interès de fer de l'espai del pati, un espai d'oportunitats educatives. 

Volem donar al pati un valor de qualitat: és indubtablement un espai educatiu i desitgem que l’alumnat pugui aprofitar-ho com a espai de sociabilitat i convivència, però també com a espai per a potenciar la creativitat, l'exploració i l'experimentació.


Aquest projecte no tindria sentit si no es planteja tenint en compte la diversitat de l'alumnat. Per això volem que el pati sigui un espai inclusiu per a tots i totes. 

Ja fa unes setmanes que la Comissió de Pati ens vam reunir amb l'equip docent i Paidos, i han rebut la proposta amb molt d'entusiasme i ens volen acompanyar en el procés de co-creació d'aquest nou espai.

Just encetem el projecte i el volem viure com un procés participatiu i de col·laboració per part de tota la comunitat educativa: mestres, famílies, infants i personal del centre.

Us animem a totes les famílies interessades a formar part de la proposta a contactar amb nosaltres en l’email afacomissiopati@gmail.com.

Continuarem informant!

L’AFA del Joan Maragall inicia un procés participatiu per transformar el pati de l’escola L’AFA del Joan Maragall inicia un procés participatiu per transformar el pati de l’escola Reviewed by Pau Ricart on de març 05, 2019 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.