L'escola Joan Maragall guanya dos podis en el campionat estatal de Jugando a l'atletismo

L'equip femení d'alumnes de 5é i 6é del Joan Maragall ha guanyat el campionat estatal de 'Jugando a l'atletismo' disputat a Llorca, Múrcia el passat 12 de maig del 2018. I en categoria masculina, els nois de 5é i 6é han guanyat la segona posició.

Aquests resultats són els millors aconseguits per una escola catalana en les 14 edicions disputades, ja que mai havien guanyat la competició. Han participat un total de 20 escoles de tota Espanya en cadascuna de les categories, amb alumnes de 6è de primària.

La col·laboració i implicació dels tècnics de l'escola, el Martí i la Judit; i dels professors d'educació física Oswaldo i Rubén, ha estat peça clau per aconseguir l'èxit obtingut.

Durant el cap de setmana també es va celebrat una "mostra gastronòmica" dins de la jornada de germanor, on es van poder degustar productes catalans gràcies al suport dels comerços de Sant Cugat (Xarcuteria Feliu Griful, Forn de pa Turris, Xarcuteria Sagarra, Fruiteria Carmeta i la Pastisseria Sabat) i la col·laboració d'Espinaler  de Vilassar.

Text: Fragments extrets de cugat.cat. Fotografies dels pares i mares de l'escola






Fotografies de la mostra gastronòmica celebrada durant el cap de setmana de "Jugando al Atletismo":





L'escola Joan Maragall guanya dos podis en el campionat estatal de Jugando a l'atletismo L'escola Joan Maragall guanya dos podis en el campionat estatal de Jugando a l'atletismo Reviewed by Pau Ricart on de maig 15, 2018 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.