Acta Reunió Junta Maig 2018

Acta Reunió Junta 03/05/2018
Assistents: Eduard Pla; Ismael Guzman; Noelia García; Sara Pascual; Mònica Portabella; Laura Marín I Ricard Pons.
A). - El Secretari fa la lectura de l'acta de a reunió del 05/04/2018 i es vota la seva aprovació.
1. - Informació de les comisions:
* Comissió Senglar Borni: L'Eduard ens fa saber que l'organització ja ho té tot a punt per fer el Senglar i que tots estan molt engrescats i esperen que surti tot molt bé.
* Comissió del Mercat de Puces:  Informa que ho tenen tot a punt i que l'únic que preocupa és la pluja ja que les previsions no són bones.
* Comissió de Delegats: La Noelia informa dels punts més rellevants, destacant l'actuació molt agressiva per part dels agents cívics amb els pares que porten als nens amb cotxe a l'escola i més tenint en consideració que l'Ajuntament no ha habilitat cap espai reservat, com sí succeeix en d'altres escoles del municipi. Parlarem amb la Direcció de l'escola per tal que ho traslladi a l'Ajuntament. Altres temes comentats són la petició de mirar de canviar d'hora la cantata que fan a l'Auditori els nens de segon. La petició d'alguns delegats de facilitar les disfresses de Carnestoltes. Que es miri d'ampliar l'ús de l'anglès en algunes assignatures i sobretot als alumnes més petits.
* Comissió d'escola de Pares i Mares: La Mònica fa menció al cicle de sessions de Crèixer en família, i explica que tot i la propaganda que es va fer, va haver-hi poca assistència de famílies, i que va ser una llàstima ja que els ponents eren de molt nivell.
* Comissió d'Extraescolars: La Marta explica que Paidos incorporarà pel proper curs el Kárate en un grup reduït, i que la Direcció hi va estar d'acord.
2- Coordinadora d'AMPES: L'Eduard explica que finalment, i atès que hi havia reticència respecte al nou conveni amb l'OMET i que s'havia de tancar amb molt poc termini per poder iniciar-lo el proper curs, l'Ajuntament va decidir posposar un curs aquest canvi de model.
3- Resum reunió amb la Direcció de l'Escola: l'Eduard comenta que ja hi ha paper de water als lavabos. Per un altre costat, del tema del manteniment del gimnàs sembla que l'Ajuntament té previst fer una reparació complerta a l'estiu, arreglant goteres, filtracions i terra de la cuina i el problema dels desguassos de la cuina. Es fa esment de la necessitat d'anar de la mà Escola i AFA per aconseguir que l'Ajuntament compleixi amb els seus compromisos.
4- Quant a la festa de final de curs,  la Mònica confirma que la festa de final de curs serà el dia 16 de juny i que la preparació segueix avançant.
5- Per part de l'Eduard se'ns transmet l'agraïment dels professors, equip docent i Paidos per les roses que l'AFA els va regalar per Sant Jordi.
6- Precs i Preguntes: La Mònica comenta que sembla que l'escola demanarà que de cara el curs vinent l'AFA pugui finançar la compra de portàtils i/o projectors especials per fer treballs a clase. Va recordar a la Direcció que havien de fer una petita memòria justificant l'adquisició del material.

A les 10:30h es dóna per finalitzada la reunió.
Acta Reunió Junta Maig 2018 Acta Reunió Junta Maig 2018 Reviewed by Pau Ricart on de maig 14, 2018 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.