Actes Reunió de Junta Febrer 2018

ACTA REUNIÓ DE JUNTA 02-02-2018

ASSISTENTS: Marta Pasquin, Noelia Garcia,  Alfredo Vellido, Eduard Pla i Ricard Pons, Laura Marín

Temes tractats i acords:

1) INFORMACIÓ DE LES COMISIONS:
* Comissió de pati: L’Aïtana ens informa que dissabte vinent quedarà acabada la pintura de les portes dels lavabos. Per un altre costat no serà possible pintar la paret amb la pintura acabat “pizarra” ja que aquest tipus de pintura no es fa per exterior. S’han de replantejar que poden fer en aquest espai.

* Comissió de Club de Codi: El seu representant ens informa que ja han fet dues de les 7 sessions amb 7 alumnes, dels que dos don nenes. Tot està anant segons el previst.

* Comissió Senglar Borni: El dia triat per la celebració es el 4 de maig i l’organització ja ho te tot pràcticament a punt. Dins aquest mes es farà pública la data i començaran les inscripcions. L’escola convidada serà el Catalunya de Mirasol.

* Comissió de la Ciència: Se’ns informa que pel dia de la dona científica estan preparant una activitat que duran a terme tres mares científiques d’alumnes de l’escola. L’activitat serà per nens i nenes de cicle superior.

* Comissió d’Extraescolars: La Marta Pasquin ens informa de la reunió de seguiment feta amb Paidos, destacant que ja estan programades les colònies de setmana santa i d’estiu, de les que es farà la presentació per Paidos quan correspongui.
Respecte a la introducció del Karate com a activitat a l’escola ens comenta que la Direcció del Centre no te bona disposició i sembla que hi ha dificultats per problemes d’espai, s’ha de seguir treballant per incorporar-la. Finalment també ens informa que Paidos incorporarà el mainfulness a altres escoles i acordem demanar-los que no ho facin públic un cop acabades les jornades de portes obertes.

* Comissió de Família-Escola: Han programat pel dia 22/02 una xerrada sobre l’ús del mòbil per part dels nens. Aquesta sessió estarà oberta als pares d’altres escoles, i serà gratuïta. La sessió te un cost aproximat de 180 Euros. Es vota la realització de la jornada i la despesa associada. Per majoria queda aprovada.
També s’ha aconseguit que un tècnic de la Generalitat de Catalunya faci un cicle de xerrades orientada a l’etapa de 6 a 12 anys sobre el tema: “ Créixer amb família” distribuït en 6 sessions de 2 hores de durada, tres es faran abans de setmana santa i tres després de setmana santa. L’horari serà de 20:30h a 22:30h i les places disponibles son 15.

* Comissió de Rua Carnaval: La Noelia ens informa que ja està tot a punt per la rua del proper 11 de febrer, que ja s’ha informat als pares a traves de whatsapp i delegats. Atès que  hi ha poques inscripcions es decideix fer una altre comunicat com a recordatori. En quan a l’organització confirma la participació del grup de pares de la Batucada.

2) TRESORERIA:
Per part de la Laura Marin se’ns informa de la dificultat de fer el canvi d’entitat financera pel fet d’haver de picar a ma tots els rebuts. Una bona solució sembla que seria aplicar una quota única per tots els alumnes, però han de fer un estudi econòmic sobre l’impacte, i amb aquest la Junta ja podrà decidir.
Per un altre costat, atès que la signatura mancomunada de les comptes bancaries actuals està en persones que ja no formen part de l’Ampa, s’acorda regularitzar aquesta situació. La Junta proposa que les persones actuals que gestionen aquesta àrea siguin les autoritzades per signar mancomunadament les comptes bancàries. Es fa votació d’aquest punt i per Majoria Absoluta s’acorda que la signatura dels comptes bancaris la tinguin la CLAUDIA SANGUINETTI (Tresorera



CANVI D'ESTATUTS: LA FAPAC va  proposar canviar els estatuts de l'AMPA. La Junta de l'AMPA va decidir mantenir-ne algunes parts dels actuals perquè entenem que són més ajustades al nostre funcionament, tot i que s'ha de torrnar a parlar amb la FAPAC per aclarir els següents punts:
* Qui és soci i qui pot votar, si un representant de família (un vot per unitat familiar) o bé un vot per cada una de les persones de la família.
* Els estatuts fan referència en vàries ocasions al Règim Intern, i per tant cal aclarir si en tenim que fer-ne un i, si és així, com hem de fer-ho.
* Finalment, veure com podem canviar el nom i nomenar-nos com a Associació de Famílies d'Alumnes del Joan Maragall.
Intentarem que el canvi d'estatuts  pugui estar presentat a finals de març

2)  ADHESIÓ MANIFESTOS I DISTRIBUCIÓ DE COMUNICATS: Ateses les diferents sensibilitats i els temps polítics actual, els assistents a la reunió vam  decidir  que des de l'AMPA no ens adherirem a cap manifest ni distribuïrem cap comunicat com a AMPA que entenguem que tingui contingut polític sense abans haver-lo debatut a la Junta de l'AMPA, aquest debat mai anirà més enllà de 15 dies i si hi ha molta urgència es mirarà de accelera-lo perquè no s'allargui mès de 48 hores. Per un altre costat, aquesta AMPA es cenyirà als temes que segons els estatus formen part de l'objecte de l'AMPA

3) NETAJA I ENDREÇAMENT DEL DESPATX DE L'AMPA: Acordem que el 27 de gener dissabte a las 11 h es farà la netaja i endreçada del despatx. Es comunicarà per whatssapp a les diferents comissions per tal que puguin etiquetar tot el que tenen al despatx per evitar que no es llenci allò necessari. Acabarem amb un vermuth de tots els assistents.

4) RUA DE CARNESTOLES: El 25 de gener acaba el termini per inscriure'ns. L'Eduard, el president de l'AMPA, comentarà amb la Rosa, la directora, aquesta iniciativa i demanarà permís per poder portar els gegantons.Per un altre costat,  cal triar tema de les disfresses i demanar la participació de la Batucada.

5) PRECS I PREGUNTES:
* La comissió de la ciència està preparan unes activitats pel dia de la dona investigadora, i serà un tema que s'abordarà amb la Direcciò del col•legi a la propera reunió.
* El Senglar Borni ja s'està ultimant i sembla que es farà o bé el 13 d'abril, o bé el 4 de maig.
* L'Eduard comenta que la Claudia i la Laura van anar a la Caixa Enginyers a informar-se de les condicions d'un compte per domiciliar els rebuts i fer tots els moviments econòmics de l'AMPA.  Per domiciliar els rebuts al seu programa, cal picar manualment les dades. Abans de prendre la decisió definitiva sobre el canvi d'entitat van quedar que farien una última gestió amb Banc de Sabadell per renegociar les condicions actuals.

6) Es fa lectura de l'Acta de la reunió de desembre i s'aproba per unanimitat. Per un altre costat, s'informa per part del secretari que ja s'ha  portat al registre la documentació per fer la inscripció.

A les 22:45 h es dona la reunió per finalitzada.
Actes Reunió de Junta Febrer 2018 Actes Reunió de Junta Febrer 2018 Reviewed by Pau Ricart on de febrer 02, 2018 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.