Segona Edició del MARAGALAND 2023

Després d’un any just de la seva estrena, el Maragaland torna a ser una diada esportiva a l’escola on hi participen més de 200 jugadors i jugadores d’entre 7 a 12 anys a més de pares i mares de l’escola.

Aquest any l’esdeveniment, organitzat per les famílies de sisè, aposta per la diversitat esportiva i incorpora noves lliguetes i tornejos com els de Handball, Vollei o Bàsquet per infants, a més donar continuïtat als tornejos de la primera edició. També s’inicien lliguetes de Ping-Pong, escacs i petanaca.



La jornada d’enguany ha sigut tranquil·la. Cap a les 9:30h han començat a arribar els primers jugadors i jugadores mentre que a les 10h s’ha donat el tret de sortida amb els tornejos de bàsquet, volei, handball que han durat fins al migdia. Al migdia s’ha iniciat les competicions d’escacs i petanca i, després d’un descans per poder dinar, la jornada s’ha reprès amb les competicions de futbol i ping pong fins les sis de la tarda. La pluja va donar un ensurt d’una hora escassa cap a les quatre de la tarda, però l’organització va decidir tirar endavant i s’han pogut acabar tots els partits previstos. Abans de les  18h s’han entregat els premis i medalles i s’ha donat per conclòs el Maragaland 2023.

Com ja hi va ser a la primera edició, el Maragaland ha comptat amb un servei de bar on s’ha pogut esmorzar, dinar i berenar durant tota la jornada. Tots els diners recaptats del Maragaland seran utilitzats per les colònies de final de curs i per finançar part de l’organització de la festa que cada any es celebra en exclusiva per l’alumnat de sisè.

Des de la Comissió del Maragaland 2023 volem remarcar la importància de l’esdeveniment, on torna a quedar palès que el Maragaland és un dels esdeveniment més integradors i familiars que s’han organitzat a l’escola durant aquests darrers anys i per tant, volem accentuar la  importància que totes les entitats (AFA, Escola i Ajuntament) treballin conjuntament amb les famílies de forma més estreta i directe perquè l’esdeveniment acabi d’agafar el cos i la forma necessària perquè sigui del tot representatiu per  l’escola dins de la ciutat.


Des de la comissió també volem agrair en primer lloc a tots i totes  participants de l’esdeveniment, a les famílies que els han acompanyat, a l’AFA, a l’escola i en especial a les delegades de sisè que sense el seu acompanyament i ajuda no hagués estat possible, gràcies Marta, Vanesa, Esther i Yolanda!





Segona Edició del MARAGALAND 2023 Segona Edició del MARAGALAND 2023 Reviewed by Gemma Riera on de maig 16, 2023 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.