El 13è Premi de Narrativa Infantil reconeix la creativitat dels alumnes del Joan Maragall

Hana Ricart (Primer premi de 3er), Pere Martí (Primer premi de 4art), Anna Anton (Primer premi de 5e) i Paula Castanyer (finalista de 6è) són els premiats del 13è Premi de Narrativa Infantil, organitzat per les llibreries locals i l'Ajuntament de Sant Cugat amb la participació de totes les escoles de la ciutat.


Les mestres acompanyant als guanyadors del 13è Premi de Narrativa Infantil


Més de 400 contes han participat en el 13è Premi de Narrativa Infantil de gairebé totes les escoles públiques i concertades de la ciutat.

Els nois i noies del Joan Maragall han guanyat el primer premi en les categories de 3er, 4art i 5è. 6è també ha aconseguit el reconeixement com a finalista.

L'entrega de premis s'ha realitzat el 05 de juny a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, amb l'acompanyament de pares, mestres i equip directiu de l'escola.

Guanyadors del 13è Premi de Narrativa Infantil Sant Cugat 2018
La finalitat d'aquest concurs literari és promoure i estimular l'escriptura entre els nens i nenes de la ciutat, alhora que es fomenta la lectura i la creativitat.


Contes guanyadors del 13è Premi de Narrativa Infantil del Joan Maragall 2018


  • 3er Hana Ricart "Com parar el temps"
  • 4art Pere Martí "El gran final"
  • 5e Anna Anton
  • 6e Paula Castanyer "Un arbre diferent"


El 13è Premi de Narrativa Infantil reconeix la creativitat dels alumnes del Joan Maragall El 13è Premi de Narrativa Infantil reconeix la creativitat dels alumnes del Joan Maragall Reviewed by Pau Ricart on de juny 06, 2018 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.