Acta Reunió de Junta Abril 2018

Acta Reunió Junta 05/04/2018
Assistents: Eduard Pla; Ismael Guzman; Noelia García; Aïtana ; Marta Pasquin; Mariona Tomàs
A). - El Secretari fa la lectura de l'acta de a reunió del 01/03/2018 i es vota la seva aprovació.
1. - Informació de les comisions:
* Comisió de Manteniment: L'Aitana explica que la Directora li va comentar que tenien pressupost per poder asumir algunes de les despeses realitzades per la millora de les instal·lacions del Centre. S'acorda que es proposarà que l'escola és faci càrrec dels materials que s'utilitzin per millorar el centre, com pintura, rotuladors, cintes, vinils, etc. I que la mà d'obra ja la posarien els pares/mares voluntaris. Per un altre costat es queda que en la propera reunió amb la Direcció és mirarà d'esbrinar de quina partida pressupostària disposen i a què ha de ser destinada.

* Comisió Senglar Borni: L'Eduard ens fa saber que l'organització segueix amb la seva planificació i que en principi no han tingut cap contratemps.
* Comisió de Menjador: L'Ana Rueda ens ha de fer arribar un resum de la reunió. Per un altre costat l'Aitana demana que es traslladi a Paidos que els nens grans en lloc de menjar en safates ho facin amb plats. Se'ls hi traslladarà a la propera reunió de menjador.
* Comisió de Comunicacó: La Noe trasllada que no hi ha res destacable.
* Comisió d'Extraescolars:La Marta explica que pels alumnes de segon cicle d'infantil s'hauria de procurar que les sortides dels casals o d'activitats extraescolars no fóssim lluny ja que els pares son reticents.S'acorda traslladar-ho a Paidos pel seu coneixement.
* Comisió de Delegats: El dinarque van fer els delegats al menjador de l'escola va anar molt bé i tots vans sortir molt contents.

2- Coordinadora d'Ampes: L'Eduard explica que finalment, i atès que hi havia reticència respecte al nou conveni amb l'OMET i que s'havia de tancar amb molt poc termini per poder inicia-lo el proper curs,l'Ajuntament va decidir posposar un curs aquest canvi de model.
3- Valoració de les Portes Obertes: En generales valoren d'una forma positiva, tot i que sempre es pot millorar. En aquest sentit s'acorda de proposar que els grups de la visita guiada sigui de menys persones. També s'acorda proposar que els menjadors de P3 tinguin un aire diferent ja que es veuen molt foscos i poc acollidors.
4- Manteniment de la Ludoteca i el menjador: S'acorda demanar a Paidos que s'ocupen del manteniment d'aquests espais per tal que la conservació del material millori i per un altre costat que també es cuidi la seva decoració, que sembla que es van deteriorant amb el temps i s'haurien d'ocupar de que això no subseeixi.
5. - Sant Jordi: S'acorda regalar roses de paper e incloure un text de la Joana Raspall en commemoració de la poetisa a qui dedicarán la plaça del costat de l'escola. S'aprova per unanimitat el pressupost de 250 EU.
6.- Es fixa com a data per convocar la Asamblea Extraordinaria per aprovar els nous estatuts el proper 3 de maig. La data límit per fer la convocatòria és el 23 d'abril per respectar els 10 dies d'antelació que marcan els estatuts vigents.
7. - Precs i Preguntes: Per part de la Mariona es recorda que s'ha de demanar a la Direcció que pensi en començar a preparar les propostes de projectes per tal que l'Ampa les pugui valorar per tal de finançar-se.
A les 10:30h es dóna per finalitzada la reunió.
Acta Reunió de Junta Abril 2018 Acta Reunió de Junta Abril 2018 Reviewed by Pau Ricart on d’abril 06, 2018 Rating: 5

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.