El projecte de les cases sostenibles

Els alumnes de 4t hem estat treballant el tema de la sostenibilitat i en concret sobre les cases sostenibles. Durant tot el desembre hem treballat diferents parts de la sostenibilitat, per exemple: les plaques solars, els dipòsits d’aigua, etc.

Al gener hem fet maquetes de cases sostenibles, per grups de 4-5 persones.
El material que vam fer servir era reciclat: cartró per fer les parets, cartolina per fer la teulada, silicona per enganxar-ho tot, etc. La base va ser porexpan sense boletes.

Primer vam fer activitats i tallers i vam veure vídeos per aprendre el màxim de coses. Vam començar a fer la maqueta el dimecres a classe. Durant el dia, van venir diferents pares i mares a explicar-nos coses que podríem fer i a ajudar-nos. Va ser molt xulo.


Fotos de la construcció de les maquetes







Però no les vam poder acabar. Ens les vam emportar a casa i anaven passant per tots els nens del grup. Al final, després de dues setmanes, les vam portar a classe, acabades. I les van exposar al vestíbul de l’escola. Ha estat un projecte molt divertit i hem après molt!

Martí Alías Tomàs, 4rt 


Fotos de les maquetes acabades











El projecte de les cases sostenibles El projecte de les cases sostenibles Reviewed by Pau Ricart on de febrer 21, 2018 Rating: 5

1 comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.